Malzemeler,
- Yarım litre limonata
- 1 paket vanilyalı puding
- 1 Türk kahvesi fincanı dolusu mısır nişastası
- 3,5 su bardağı süt
Hazırlanışı,
- Küçük bir tencerede limonata ve nişastayı karıştırın.
- Orta dereceli ateşte sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
- Vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı sütle kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
- Tatlı kaselerini hafifçe ıslatın.
- Limonlu muhallebiden bir kepçe, vanilyalı muhallebiden bir kepçe tatlı kasesine koyun.
- Muhallebiler bitene kadar işlemi tekrarlayın.
- Diyet muhallebiyi buzdolabında 2 saat bekletin.
- Ters çevirerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder